რანინა საფერავი

 

კატეგორია: მხარის ღვინო

რეგიონი: კახეთი

ჯიში: საფერავი

ტიპი: წითელი მშრალი

 

ინფორმაცია

კახეთის ყველაზე სახელოვანი წითელი ჯიშიდან დაყენებული ეს ღვინო ზუსტად გამოხატავს საფერავის ხასიათს. ეფექტური სურნელები და ძლიერი გემო ამ ღვინის მთავარი ნიშანია.

 

ორგანოლეპტიკა

ფერი: შინდისფერი

არომატი: შავი ხილისა და კენკრის ტონები, სადაც პირველ რიგში ალუბლისა და მაყვლის არომატებს ამოიცნობთ.

გემო: მაღალმჟავიანი, სასიამოვნო დაბოლოებით

 

დააგემოვნეთ 16–18°C ტემპერატურაზე

რანინა საფერავი

 

კატეგორია: მხარის ღვინო

რეგიონი: კახეთი

ჯიში: საფერავი

ტიპი: წითელი მშრალი

 

ინფორმაცია

კახეთის ყველაზე სახელოვანი წითელი ჯიშიდან დაყენებული ეს ღვინო ზუსტად გამოხატავს საფერავის ხასიათს. ეფექტური სურნელები და ძლიერი გემო ამ ღვინის მთავარი ნიშანია.

 

ორგანოლეპტიკა

ფერი: შინდისფერი

არომატი: შავი ხილისა და კენკრის ტონები, სადაც პირველ რიგში ალუბლისა და მაყვლის არომატებს ამოიცნობთ.

გემო: მაღალმჟავიანი, სასიამოვნო დაბოლოებით

 

დააგემოვნეთ 16–18°C ტემპერატურაზე

რანინა ალაზნის ველი წითელი

 

კატეგორია: მხარის ღვინო

ჯიში: საფერავი და სხვა წითელი ყურძნის ჯიშები

რეგიონი: კახეთი

ტიპი: წითელი ნახევრადტკბილი

 

ინფორმაცია

ჩვენი წითელი „ალაზნის ველი“ კახეთის ვენახებში დაკრეფილი საფერავიდან დგება. ნახევრადტკბილი, ხალისიანი ღვინოა მჟავიანობისა და სიტკბოს კარგი შერწყმით.

 

ორგანოლეპტიკა

ფერი: ალუბლისფერი

არომატი: წითელი კენკრა (მოცვი, ჟოლო)

გემო: ძალზე ტკბილი და რბილი, სასიამოვნო მჟავიანობით.  

 

დააგემოვნეთ 14–16°C ტემპერატურაზე

რანინა რქაწითელი

 

კატეგორია: მხარის ღვინო

რეგიონი: კახეთი

ტიპი: თეთრი მშრალი

ჯიში: რქაწითელი

ინფორმაცია

„რანინას“ რქაწითელი ხალისიანი თეთრი მშრალი ღვინოა, რომელსაც ნარჩევი მტევნებიდან ვწურავთ. გავაცლით კლერტს, გამოვწურავთ, დავაწდობთ და მეტი არომატის მისაღებად დაბალ ტემპერატურაზე ვადუღებთ. ჩვენი რქაწითელი თქვენი ხასიათის ღვინოა.

ორგანოლეპტიკა

ფერი: მკრთალი ჩალისფერი

არომატი: მცენარეული და ყვავილოვანი ტონები, ლიმონი

გემო: კარგად ჩამოყალიბებული და დახვეწილი

დააგემოვნეთ 14–16°C ტემპერატურაზე

რანინა ფიროსმანი თეთრი

 

კატეგორია: მხარის ღვინო

ჯიში: რქაწითელი და სხვა თეთრი ყურძნის ჯიშები

 რეგიონი: კახეთი

ტიპი: თეთრი ნახევრადმშრალი

 

ინფორმაცია

კახეთის ვენახებში დაკრეფილ რქაწითელს კლერტგაცლისა და გამოპრესვის შემდეგ ვაწდობთ და დაბალ ტემპერატურაზე ვადუღებთ. როგორც კი დუღილისას შაქრიანობა 7-5% მდე დავა, 3° მდე გავაციებთ დუღილის შესაჩერებლად და გაფილტვრის შემდეგ -2-3°C ზე ვინახავთ.

 

ორგანოლეპტიკა

ფერი: მკრთალი ჩალისფერი

არომატი: თეთრი ხილი და ხილის ყვავილები

გემო: მჟავიანობისა და სიტკბოს იდეალური შერწყმა

 

დააგემოვნეთ 14–16°C ტემპერატურაზე

 

რანინა ფიროსმანი წითელი

 

კატეგორია: მხარის ღვინო

რეგიონი: კახეთი

ჯიში: 100% საფერავი

ტიპი: წითელი ნახევრადმშრალი

 

ინფორმაცია

ეს ღვინო 1981 წლიდან იწარმოება და როგორც წესი კახეთის ვენახებში დაკრეფილი საფერავიდან აყნებენ.

 

ორგანოლეპტიკა 

ფერი: ლალისფერი

არომატი: ცოცხალი არომატები, სადაც კენკრისა და წითელი ხილის ტონებს ტკბილი სანელებლები ემატება

გემო: ტკბილი და რბილი ღვინოა, სასიამოვნო მჟავიანობით

 

დააგემოვნეთ 14–16°C ტემპერატურაზე

რანინა ალაზნის ველი თეთრი

 

კატეგორია: მხარის ღვინო

ჯიში: რქაწითელი და სხვა თეთრი ყურძნის ჯიშები

ტიპი: თეთრი ნახევრადტკბილი

რეგიონი: კახეთი

 

ინფორმაცია

კახეთის ვენახებში დაკრეფილ რქაწითელს კლერტგაცლისა და გამოპრესვის შემდეგ ვაწდობთ და დაბალ ტემპერატურაზე ვადუღებთ. როგორც კი დუღილისას შაქრიანობა 7-5% მდე დავა, 3°C მდე გავაციებთ დუღილის შესაჩერებლად და გაფილტვრის შემდეგ -2 -3°C ზე ვინახავთ.

 

ორგანოლეპტიკა

ფერი: მკრთალი ჩალისფერი

არომატი: თეთრი ხილი, ტროპიკული ხილი (ატამი, ბანანი, ნესვი)

გემო: სიტკბოსა და მჟავიანობის კარგი შერწყმა

დააგემოვნეთ 14-16°C ტემპერატურაზე

აღმოაჩინეთ მეტი
ცქრიალა ღვინო
ღვინის ბრენდი
ჭაჭა